JOI, 03 OCTOMBRIE 2013

Amedeia si Anisia, gemenele din... Rai care au impresionat juriul!

Cu un tata preot, gemenele din Rai, un sat din judetul Barlad au reusit sa ridice publicul in picioare. Ca sa nu mai vorbim despre juriu, care le-a primit cu o mare de aplauze.

Cele doua au interpretat celebra piesa a trupei A.S.I.A., "Inima mea", fapt ce a facut ca juriul sa se ridice si sa danseze alaturi de micute.

Membrii juriului nu au crezut ca sunt adevarate, motiv pentru care au urcat pe scena alaturi de micutele moldovence.  "Voi veniti de acasa sau dintr-o cutie de bomboane?, le-a intrebat Connect-R.

Cu un timbru frumos, inocente si simpatice foc, Amedeia si Anisia Mereuta l-au facut pe acesta sa-si recunoasca slabiciunea: "Eu sunt terminat! De cand am aflat ca o sa am fetita, caut trasaturile sotiei mele in diferite fete si cred ca asta este varianta."

În fiecare JOI, vezi cea mai nouă ediție "Next Star" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Lorina Laslău, în "pielea" celebrei Emeli Sande!

acum 11 minute

"Read all about it", super piesa care a cucerit lumea întreagă, i se potrivește ca o mânușă Lorinei. A cântat-o într-un mare fel, iar efectul "pielii de găină" este garantat.

STIRI

Nimeni nu-i ghicește vârsta! Lorina Laslău, o domnișoară sensibilă și talentată

acum 13 minute

Lorina e o adolescentă frumușică foc, talentată și norocoasă, mai ales că are o familie fericită, ce o susține în tot ceea ce face.

STIRI

Cea mai dulce interpretare posibilă! Giulia Haidău - ”Big Big World”

acum 25 minute

E clar! Până și cel mai morocănos om de pe planetă s-ar topi dacă ar auzi vocea micuței Giulia Haidău.

STIRI

Giulia Haidău, prințesa care l-a pus în genunchi pe Dan Negru

acum 26 minute

"Când o să fiu mare, o să devin o prințesă și o artistă!" Așa se descrie Giulia Haidău, o fetiță de doar trei anișori, din Iași.

STIRI

Lora, în lacrimi! Andrea Tomulescu, o minune de copil

acum 40 minute

O chitară, o vioară și un glas de înger. De atât e nevoie pentru un moment impresionant. Andrea Tomulescu a reușit, în doar câteva secunde, să emoționeze întreaga sală.

Stiri
Emisiuni