JOI, 20 IUNIE 2013

Ana Stanciulescu, fetita cu o voce de aur!

Ana Stanciulescu stie sa faca show! La Next Star a dansat si a cantat cu o energie de nedescris!

Pentru finala Premiului de Popularitate, Ana Stanciulescu a interpretat piesa "Candyman" a Christinei Aguilera. Si i-a iesit de minune!

In plus, a avut si o costumatie pe masura!

Daca si tie ti-a placut Ana, o poti sustine printr-un SMS la 1272 cu textul "Ana" (0,62 euro/SMS, TVA inclus), si poti castiga o tableta!

În fiecare JOI, vezi cea mai nouă ediție "Next Star" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Next Star, emisiunea care "coace" vedete: Omar face duete, Elena are 6.500.000 de vizualizări, despre Alex a scris Brian May!!!

acum 1 ore

Până la Dan Negru, în România nimeni nu făcuse talent show-uri cu prichindei. Patriarhul audiențelor "mirosise" mina de aur. Unii cântă, alții recită, ceilalți sunt actori. Vedete la 1.30 m! Cu talent enorm. Cu lacrimi și emoții

STIRI

S-a născut când mama sa era în comă. Află povestea copilului olimpic, la Next Star

acum 21 ore

Micile vedete de la „Next Star” sprijină alţi copii care au nevoie de ajutor şi sprijin din partea celor din jur. Dan Negru i-a numit eroi pentru că poveştile lor de viaţă sunt într-adevăr impresionante.

STIRI

Chic şi foarte sexy! Lora, adepta coafurilor trăznite!

acum 1 zile

Ori de câte ori apare, Lora este o prezenţă încântătoare şi atrage privirile tuturor cu energia pozitivă pe care o are. Şi pentru că nu duce lipsă nici de imaginaţie, părul ei este "răsfăţat" în fiecare zi.

STIRI

Tu ai ascultat cea mai nouă piesă a lui Pepe? "E vara mea" rupe topurile!

acum 1 zile

Nu ai cum să stai jos când o auzi! Cea mai nouă melodie a lui Pepe, în colaborare cu Arando Marquez, te duce imediat cu gândul la căldură, soare şi distracţie.

STIRI

Reghe a părăsit Steaua pentru "Next Star"!

acum 1 zile

În ediţia specială de Paşte, la „Next Star”, cele mai mari vedete şi cei mai talentaţi copii cu suflet mare au venit să-i ajute pe care cu care soarta nu a fost atât de blândă. Laurenţiu Reghecampf se numără printre persoanele care sunt întotdeauna alături de Dan Negru în serile speciale, în care minunile au loc pe scena show-ului cu talente.

Stiri
Emisiuni