JOI, 20 IUNIE 2013

Ana Stanciulescu, fetita cu o voce de aur!

Ana Stanciulescu stie sa faca show! La Next Star a dansat si a cantat cu o energie de nedescris!

Pentru finala Premiului de Popularitate, Ana Stanciulescu a interpretat piesa "Candyman" a Christinei Aguilera. Si i-a iesit de minune!

In plus, a avut si o costumatie pe masura!

Daca si tie ti-a placut Ana, o poti sustine printr-un SMS la 1272 cu textul "Ana" (0,62 euro/SMS, TVA inclus), si poti castiga o tableta!

Din 16 SEPTEMBRIE, vezi un nou sezon "Next Star" - în AVANPREMIERĂ de la 10:00 pe AntenaPlay și de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Maria Cârneci, la Next Star: ”Eu, de când mă știu, am iubit tradiția și muzica populară”. PREMIERA, marți, 16 septembrie

acum 20 minute

Începând din 16 septembriei, de la 20:30, Maria Cârneci, Lora, Vasile Muraru, Pepe și Connect-R trebuie să decidă cine are cele mai multe șanse să devină cel de-al patrulea „Next Star” al României.

STIRI

Apariție-bombă în prima ediție a emisiunii „Next Star”

acum 23 ore

Copiii românilor sunt extraordinari, iar Dan Negru demonstrează din nou asta marți, 16 septembrie, de la 20:30, când la Antena 1 debutează cel de-al IV-lea sezon al show-ului „Next Star”.

STIRI

Pepe, juratul Next Star, are o pasiune ascunsă: ”Când găsesc timp liber, trec la cratiță”

acum 1 zile

O întrebare delicată, pe care şi-o pun mulţi, de ani de zile, este „Cine sunt cei mai buni bucătari, femeile sau bărbaţii?“. Mulţi spun că cei mai buni bucătari sunt bărbaţii, însă noi nu am găsit încă un răspuns.

STIRI

Aveau stofă de Next Star! Cum arătau cei cinci jurați în copilărie

acum 2 zile

Lora, Connect-R, Pepe, Maria Cârnci și Vasile Muraru se reîntorc la ”catedră”, în postura de jurași, începând de marți, 16 septembrie, de la ora 20.30!

STIRI

Lora, amintiri despre prima sa trupă: ”La patru ani, când eram la grădiniță, am cântat prima dată pe o scenă adevărată”

acum 2 zile

Copiii românilor sunt extraordinari, asta descoperă în fiecare marți Lora în cadrul emisiunii „Next Star”, iar asta îi stârnește multe amintiri din propria copilărie.

Stiri
Emisiuni