JOI, 14 NOIEMBRIE 2013

Andrei Ionescu, micul Pavarotti din Caracal, a castigat a noua editie ”Next Star”

Andrei Ionescu, cel pe care tatal lui il numea Pavarotti din Caracal, a castigat cea de-a noua editie a show-ului ”Next Star”. Baiatul a a cantat melodia ”Everybody loves somebody”, hitul celor de la The Blues Brothers.

”Ai o voce puternica. Esti foarte tare”, l-a laudat Pepe.

A primit o multime de laude si din partea lui Connect-R: ”Daca nu stii sa faci atmosfera, nu existi, iar el are toate datele. E nascut pentru asa ceva. Comunicarea lui pe scena e geniala”.

Pana la 11 ani, Andrei a trecut prin multe greutati si si-a pierdut tatal intr-un accident.

Intr-o zi oarecare din 2011, Andrei se plimba, impreuna cu tatal sau, cu motocicleta, insa un accident stupid i-a schimbat destinul. Ultimul gest facut de cel care ii spunea "micul Pavarotti" i-a salvat viata.

Nu a plans, a vrut sa fie tare, asa cum si-ar fi dorit tatal sau! A devenit stalp de nadejde pentru mama sa, barbatul in casa, acum avand mai multe responsabilitati decat de obicei.

În fiecare JOI, vezi cea mai nouă ediție "Next Star" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Matteo, nepotul cântăreței Titiana Mihali, vine cu familia din Maramureș, la “Next Star”

acum 4 zile

Joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, vine Matteo, un băiat de 13 ani, din Borșa, județul Maramureș, care cântă la saxofon. Copilul, care a învățat să cânte la diverse instrumente de la bunicul său, în vârstă de 94 de ani, se trage dintr-o familie de 16 artiști, una dintre mătușile sale fiind regretata cântăreață de muzică populară Titiana Mihali.

STIRI

Cei mai frumoși și talentați copii vin, joi, la “Next Star”

acum 4 zile

Copiii talentați ai României vin joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, pe scena de la “Next Star”. Unul dintre ei este Matteo, un puști de 13 ani, din Borșa, care cântă la saxofon. Copilul provine dintr-o familie de artiști din Maramureș, una dintre mătușile sale fiind regretata cântăreață de muzică populară Titiana Mihali.

STIRI

Connect-R, mărturisire în exclusivitate despre pasiunile sale! Te-ai gândit vreodată la aşa ceva?

acum 5 zile

Connect-R, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de joi, de la ora 20.30, în postura de jurat al talent-show-ului “Next Star”, are două mari “pasiuni” de timp liber și drum lung: jocul FIFA și cititul.

STIRI

O fetiță face îngerași din cenușă cu Dan Negru, joi, la “Next Star”

acum 5 zile

Joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, vine Alexandra, o fetiță de 6 ani, din Călărași, frumoasă ca un îngeraș, căreia îi place să cânte.

STIRI

Pe prima sa carte, „Cei trei muschetari”, Vasile Muraru a dat o oală de lapte

acum 11 zile

Vasile Muraru, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare seară de joi, în postura de jurat al talent show-ului “Next Star”, este un mare iubitor de carte.

X Factor


Te cunosc de undeva


ZU TV


Observator


AntenaStars


Stiri