JOI, 26 SEPTEMBRIE 2013

Antonia Stoian, fata care l-a avut pe Dan Negru la picioare. La propriu

Antonia Stoian este din Targu Jiu si are doar 12 ani. De mica a fost invatata cu greutatile, mai ales ca mama ei este plecata la munca, in Spania. Nu a mai vazut-o de doi ani...

Scena de la Next Star este un vis frumos pentru Antonia, mai ales ca spera ca astfel sa o aduca acasa pe cea care i-a dat viata. Surpriza!!! In timp ce micuta explica modul in care se prepara un chec, mama intra in direct. Lora si Maria Carneci nu-si pot stapani lacrimile.

O scena emotionanta, cu atat mai mult cu cat micuta descopera ca ii ureaza succes, in spaniola, chiar mama ei, aflata in public. Curg lacrimi de bucurie, pline de sentimente sincere...

Antonia interpreteaza o populara de toata frumusetea. Juriul este impresionat! Connect-R o ia in brate si o pupa. Si Maria Carneci. A fost un moment prea bun!

Puteti urmari editia integrala a emisiunii Next Star pe antenaplay.ro!

În fiecare JOI, vezi cea mai nouă ediție "Next Star" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Connect-R, mesaj emoţionant către români

acum 1 ore

Seara de joi va fi seara mare în care vedetele „Next Star” vor lupta pentru nişte eroi cu nevoi speciale care au nevoie de ajutorul românilor. Copiii mai puţini norocoşi vor fi sprijiniţi atât de Dan Negru şi prietenii săi, cât şi de membrii juriului care le-au pregătit copiilor mari surprize.

STIRI

Dan Negru dezvăluie povestea incredibilă a unei familii din Valea Doftanei

acum 4 ore

În Joia Mare, Antena 1 le pregăteşte telespectatorilor o ediţie specială a îndrăgitului show Next Star, o seară emoţionantă în care micuţele vedete Next Star luptă pentru eroii lor.

STIRI

Next Star, emisiunea care "coace" vedete: Omar face duete, Elena are 6.500.000 de vizualizări, despre Alex a scris Brian May!!!

acum 6 ore

Până la Dan Negru, în România nimeni nu făcuse talent show-uri cu prichindei. Patriarhul audiențelor "mirosise" mina de aur. Unii cântă, alții recită, ceilalți sunt actori. Vedete la 1.30 m! Cu talent enorm. Cu lacrimi și emoții

STIRI

S-a născut când mama sa era în comă. Află povestea copilului olimpic, la Next Star

acum 1 zile

Micile vedete de la „Next Star” sprijină alţi copii care au nevoie de ajutor şi sprijin din partea celor din jur. Dan Negru i-a numit eroi pentru că poveştile lor de viaţă sunt într-adevăr impresionante.

STIRI

Chic şi foarte sexy! Lora, adepta coafurilor trăznite!

acum 2 zile

Ori de câte ori apare, Lora este o prezenţă încântătoare şi atrage privirile tuturor cu energia pozitivă pe care o are. Şi pentru că nu duce lipsă nici de imaginaţie, părul ei este "răsfăţat" în fiecare zi.

Stiri
Emisiuni