JOI, 31 OCTOMBRIE 2013

Cei mai talentati copii de la “Next Star” vor urca pe scena Teatrului Constantin Tanase

Vineri seara, de la ora 19.00, Teatrul de Revista Constantin Tanase, va fi plin de princhindei: pe scena se vor afla 20 dintre cei mai talentati copii care au devenit cunoscuti pe scena de la “Next Star”,  iar sala de spectacole va pulsa de rasete si apluze.

La invitatia teatrului, concurentii primului sezon al emisiunii “Next Star” vor avea propriul spectacol, show ce se va regasi in toata stagiunea curenta a teatrului, 2013-2014. In fiecare vineri seara, si in curand si la matineu, spectatorii mari si mici se vor  putea delecta cu numere spectaculoase de muzica, dans si teatru, intr-o altmosfera speciala.

Letitia Roman are 11 ani, iar performanta ei vocala, dar si forta cu care va canta melodia “And I’m telling you I’m not going”,  in cadrul spectacolului de la Tanase,  sunt mult peste varsta ei. Orice artist adult ar putea sa o invidieze pentru acesta interpretare. Balada, o "torch song", asa cum este numita de catre specialisti, face parte din musicalul Dreamgirls si  este  o piesa  muzicala aparte, cu o tehnica dificila de interpretare.

Stefania Ivanov s-a nascut pe scena. Sau cel putin asa lasa impresia tuturor celor care au vazut-o recitand si cantand. Desi are doar cinci ani, mica artista  nu are trac deloc si  debordeaza de energie,  iar libertatea cu care interptreteaza orice rol o face o prezenta aparte pe scena teatrului Tanase, in cadrul show-ului “Next Star”. Alaturi de sora ei, Anastasia, Stefania va interpreta o sceneta din povestea “101 dalmatieni”.

Spectatorii pot gasi pe site-ul teatrului http://www.teatrultanase.ro/ mai multe informatii despre show.

Pana la premiera de la teatru, telespectatorii pot intra in atmosfera de spectacol, in acesta seara, de la ora 20.30,  cand ANTENA 1 va transmite o editie emotionanta a emisiunii “Next Star”, prezentata de Dan Negru.

Vezi INTEGRAL prima editie din noul sezon "Next Star", doar pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Prima ediție „Next Star”, lider de audiență pe urban și național

acum 12 ore

Premiera noului sezon al emisiunii „Next Star” a fost lider de audiență pe urban și național.

STIRI

TALENT + SPECTACOL = FINALĂ! Robert Hu a câştigat prima ediție a celui de-al șaselea sezon ”Next Star”

acum 1 zile

Robert Hu este câştigătorul primei ediții a sezonului 6 ”Next Star”. Acum are 14 ani și e foarte aproape de centura neagră, iar ceea ce face e marea lui pasiune. Un pic speriați, jurații l-au întrebat timid ce a pregătit. Ei bine, cuvintele sunt de prisos!

STIRI

A cântat, ne-a încântat, iar apoi și-a regăsit familia. Andreea, un “Hello” al lui Adele… perfect!

acum 1 zile

Andreea are 14 ani, vine din Republica Moldova, iar visul ei este să devină o stea în muzică. Iubește să cânte și a adunat deja numeroase diplome și medalii de la concursuri de muzică din străinătate.

STIRI

Vorbește fără să-și miște buzele și i-a dat gata pe jurați. Ventrilocul Victor, moment de excepție cu păpușile Alina și Dorian

acum 1 zile

Victor Dumitru are opt ani, vine din București și i-a dat gata pe cei patru jurați. Se recomandă a fi ventriloc, adică practică ventrilocia. Ce? Cum ce? Arta de a vorbi fără să miști buzele.

STIRI

Hop și-așa, mândră-i Alexandra mea! Cea mai micuță concurentă a serii, un nou nume de trecut pe lista artiștilor de folclor din România

acum 1 zile

Cel mai micuț concurent din prima ediție a sezonului 6 se numește Alexandra Miclaus, are șapte ani, vine din Oradea și a venit pregătită să împresioneze juriul.

Stiri