JOI, 25 APRILIE 2013

Ciprian, un copil extraordinar. Nu vede lumina zilei, dar straluceste ca o stea...

Ciprian Dinca nu vede lumina zilei... Asa a fost sa fie... Nu s-a plans niciodata, nu si-a pierdut speranta si, poate cel mai important, si-a pastrat sufletul curat. 

In viata a plecat... de la casa de copii. Dar a crescut mare, are oameni care-l iubesc si nu-i este frica de viitor.

La Next Star a vrut doar sa cante. "Lumea e a mea", o piesa marca Voltaj... Nu si-a imaginat, insa, ca va lasa juriul in lacrimi. Probabil pentru ca nu stie cum arata Maria Carneci, Lora, Pepe, Vasile Muraru sau Connect-R... cel pe care-l apreciaza ca artist. 

Sa-i multumim. Pentru ca este un copil frumos, o lectie de viata. 

În fiecare DUMINICĂ, vezi cea mai nouă ediție "Next Star" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și în toată țara

acum 3 zile

Emisiunea “Next Star” de duminică, 22 martie, care a desemnat-o câștigătoare pe Emily Moskalenko, o fetiță de 8 ani din Ucraina care a executat un spectaculos număr acrobatic la bară, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban și la nivelul publicului din toată țara.

STIRI

Emily Moskalenko a câştigat a doua ediție din sezonul V de la ”Next Star”

acum 4 zile

Fără îndoială, a fost cel mai spectaculos moment din această ediţie a emisiunii "Next Star". Show-ul pregătit de Emily Moskalenko a reuşit să uimească juriul şi să ridice lumea în picioare.

STIRI

Daria Ştefan e necunoscută în România, dar milioane de străini o adoră! Vocea care a cucerit o lume întreagă

acum 4 zile

Din prima secundă în care apare pe scenă, pur şi simplu străluceşte. A ştiut mereu că s-a născut să devină artistă şi reuşeşte să cucerească inimile oamenilor cu vocea sa.

STIRI

Dumnezeule, ce moment! Emily Moskalenko, cel mai spectaculos dans pe care l-ai văzut vreodată! Juriul a rămas fără cuvinte

acum 4 zile

O cheamă Emily, are doar opt ani şi vine din Ucraina. La prima vedere, pare o fetiţă firavă, delicată, însă ascunde un talent pur şi simplu incredibil.

STIRI

Woooow, ce energie, câtă forţă! Elisa Scupra dovedeşte că talentul nu ţine cont de vârstă

acum 4 zile

Domnişoara de 10 ani a păşit pe scena Next Star cu multă încredere, dornică să facă spectacol şi a reuşit din plin! Elisa Scupra a impresionat juriul cu o demonstraţie de rap în adevăratul sens al cuvântului.

Stiri