JOI, 23 MAI 2013

Dan Negru aduce publicul pe scena pentru a o sustine pe micuta Alexia!

O noua editie Next Star revine joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Si in aceasta saptamana, cei cinci jurati, Lora, Pepe, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R vor asista la un spectacol savuros si vor trai alaturi de cei mici cele mai naturale si frumoase emotii, reactii si povesti. A fost si cazul Alexiei, o fetita de doar 8 anisori care a umplut scena cu un moment muzical de exceptie.

În fiecare JOI vezi o nouă ediție "Next Star- sezonul 4 - în AVANPREMIERĂ de la 10:00 pe AntenaPlay și de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Lora le pregătește o MEGA surpriză fanilor! Vezi AICI despre ce e vorba!

acum 9 minute

Lora le pregătește o mega surpriză fanilor ei! Vedeta a început filmările pentru un nou videoclip!

STIRI

Dublă sărbătoare în familia Mariei Cârneci: nunta fiului și botezul nepoatei!

acum 1 zile

Băiatul îndrăgitei cântărețe de muzică populară, Maria Cârneci, și-a dus aleasa inimii sale la altar, dar înainte de ceremonia religioasă, micuţa Rose Marie a fost botezată.

STIRI

Peste 300 de oameni au venit la spectacolul susținut de foștii concurenți „Next Star”

acum 2 zile

A fost atmosferă de concert adevărat ieri în Parcul Herăstrău!

STIRI

Vedetele Next Star au susținut un SUPER concert în parcul Herăstrău din Capitală

acum 2 zile

Bucharest Comedy Week a avut şi alţi invitaţi speciali - foşti concurenţi ai show-ului Next Star. Copiii au oferit un spectacol extraordinar, în Parcul Herăstrău, pe insula Trandafirilor. La final i-au încurajat pe viitorii concurenţi.

STIRI

Next Star a fost lider incontestabil de audiență

acum 4 zile

Mici sunt concurenții, dar mare le e talentul! Aseară, în cea de-a doua ediție din cel de-al patrulea sezon al emisiunii Next Star, telespectatorii Antena 1 au asistat la un adevărat spectacol al inocenței, din care nu au lipsit muzica ușoară, teatrul, dansul și muzica populară.

Stiri