JOI, 20 MARTIE 2014

Daniela Negoiță a câștigat cea de-a cincea ediție ”Next Star”!

Ca de fiecare dată, decizia juriului nu a fost una ușoară, însă Daniela Negoiță i-a cucerit pe toți cu melodia lui Cher Lloid!

”Niciodată nu ne-am așteptat ca la ”Next Star” să vină  o puștoaică de 10-11 ani și că cânte rap atât de bine! E minunată!, a spus Connect-R!

Pentru că a reușit să câștige cea de-a cincea ediție, adolescenta de 12 ani va merge în Finală și, implicit, intră în cursa pentru cei 20.000 de euro!

Nu rata MAREA FINALĂ "Next Star" - joi, de la 20:30, la Antena 1 și online doar pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Afacerea lui Connect-R, pusă în pericol de un copil de la „Next Star”

acum 6 ore

„Am investit atâţia bani în studioul meu, iar tu îmi strici afacerea?”, îl întreabă Connect-R pe un concurent de la „Next Star” care cântă beatbox în finala difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Mark Mesaros este finalistul care îi va impresiona pe juraţi cu talentul şi lejeritatea cu care cântă beatbox.

STIRI

Ivan Patzaichin, oaspete de vază! Va înmâna trofeul de la „Next Star”

acum 1 zile

Ivan Patzaichin este cel care va înâmna trofeul „Next Star” câştigătorului celui de-al patrulea sezon în marea finală difuzată joi, 18 decembrie, de la 20:30, la Antena 1. De-a lungul sezoanelor, câştigătorii au fost anunţaţi de Gheorghe Hagi, Radu Beligan şi Florin Piersic.

STIRI

Juriul emisiunii a decis: încă doi concurenţi merită să ajungă în finala „Next Star”

acum 2 zile

Nu puţine au fost ediţiile în care juraţilor le-a fost aproape imposibil să aleagă un singur câştigător care să ajungă în marea finală a show-ului „Next Star”, drept pentru care Pepe, Lora, Vasile Muraru, Maria Cârneci şi Connect-R vor decide în finala de joi, de la 20:30, la Antena 1, că încă doi copii trebuie să lupte pentru trofeul celui de-al patrulea sezon, dar şi pentru premiul de 20 000 de euro.

STIRI

E fan Beyonce și îi știe toate piesele! Rareş Mariş, câștigătorul finalei de popularitate, interpretare de senzație a piesei "Listen”

acum 5 zile

Rareş Mariş, câştigătorul finalei de popularitate ”Next Star”, cântă la ”Acces Direct” melodia solistei Beyonce - ”Listen”.

STIRI

Rareş Mariş, câştigătorul finalei de popularitate Next Star: ”Am muncit foarte mult pentru acest trofeu!”

acum 5 zile

A uimit toată ţara cu vocea lui şi i-a lăsat mască pe juraţi! Vorbim despre Rareş Mariş, câştigătorul finalei de popularitate "Next Star". Băiatul de 14 ani a cântat piesa lui Beyonce "Halo" şi a făcut-o dumnezeieşte!

Stiri