JOI, 13 IUNIE 2013

N-o sa-ti vina sa crezi! Uite cine i-a botezat cabina lui Negru!

Despre campionul divertismentului, Dan Negru, se stie ca nu a rezistat niciodata impulsului de a face un copil fericit, asa ca, de cand prezinta emisiunea „Next Star”, acesta le-a facut o multime de surprize micilor concurenti. Doar ca, de aceasta data, surpriza a fost cu ...noroc. Pentru cea de-a noua editie a emisiunii, difuzata in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1, Negru a adus in platou un catelus, pentru a-l oferi unei micute cantarete de muzica populara, pe care l-a ascuns in cabina sa pana la momentul fetitei. Doar ca animalutul si-a facut de cap in tot acest timp: a ros cateva obiecte din cabina prezentatorului si a facut pipi chiar pe scaunul acestuia.

Avand ca prima regula diversitatea, preselectiile Next Star au adus in fata juriului unii dintre cei mai talentati copii ai Romaniei. Si in aceasta saptamana, cei cinci jurati, Lora, Pepe, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R, vor asista la un spectacol savuros si vor trai alaturi de cei mici cele mai naturale si frumoase emotii, reactii si povesti, intr-o competitie plina de voie buna, dar si de emotie, la finalul careia cel mai carismatic dintre ei va castiga un premiu substantial de 20.000 de euro.

Nu ratati in aceasta seara, de la 20:30, o noua portie de spectacol savuros, in compania celor mai talentati copii ai Romaniei!

În fiecare JOI vezi o nouă ediție "Next Star- sezonul 4 - în AVANPREMIERĂ de la 10:00 pe AntenaPlay și de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Ruxandra Popa, o copilă specială, cu o poveste de viaţă impresionantă! Dumnezeu i-a dat un dar divin

acum 31 minute

Deşi are doar nouă ani, se citeşte maturitatea în ochii Ruxandrei. Viaţa nu a fost prea blândă cu familia sa, pentru că surioasa ei a umblat prin zeci de spitale.

STIRI

La „Next Star”, Lora îmbătrâneşte peste noapte! Uite cum arată aceasta după ”marea schimbare”

acum 9 ore

La „Next Star”, Dan Negru le va pregăti membrilor juriului o surpriză în ediţia din această seară, de la ora 20:30. Prezentatorul va da timpul înainte şi le va arăta juraţilor, Maria Cârneci, Lora, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru, înfăţişarea pe care ar putea-o avea la vârsta de 70 de ani. Aşa se face că datorită unui program de editat poze, experimentul echipei „Next Star” va stârni hohote de râs în platoul emisiunii.

STIRI

Surpriză de neuitat: Lora a oferit telefonul ei cadou unei concurente de la „Next Star”

acum 6 zile

Lora, membră în juriul show-ului de joi seara difuzat de Antena 1, „Next Star”, i-a îndeplinit unei concurente o mare dorinţă, aceea de a avea propriul telefon. Denisa, concurenta în vârstă de 10 ani din Motru, îşi dorea foarte mult să poată ţine legătura cu tatăl său, iar pentru asta avea nevoie de un telefon mobil. Lora nu a stat pe gânduri şi a renunţat la celularul ei. Aşa se face că Denisa Ungureanu a primit nu doar telefonul de la Lora, ci şi trofeul şi un bilet spre marea finală a show-ului, pentru că juraţii, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Lora, au fost de-a dreptul impresionaţi de felul în care concurenta a cântat o piesă de muzică populară.

STIRI

Vocea ei, o minune! Denisa Ungureanu a câştigat cea de-a noua ediţie "Next Star"

acum 6 zile

S-a făcut linişte deplină atunci când ea a început să cânte. Maria a fost ochi şi urechi. Lora a privit-o îndelung, iar băieţii au fost copleşiţi.

STIRI

Incendiar! Un concurent şi-a învins teama la "Next Star". Murea de spaimă, dar acum a zburat cu elicopterul...şi a fost minunat!

acum 7 zile

Visele devin realitate la "Next Star", iar imposibilul devine posibil. A demonstrat asta, în această seară un concurent, care murea de spaimă numai la gândul că ar putea vreodată să călătorească cu avionul.

Stiri