JOI, 27 IUNIE 2013

Omar, micutul libanez, a castigat marea finala Next Star!

Next Star, competitia celor mai talentati copii din Romania, si-a ales castigatorul…

Au fost zeci de momente frumoase, dar si clipe grele pentru juriu, care a fost nevoit sa aleaga intre sute de copii exeptionali.

Pana la urma, Connect-R, Lora, Pepe, Vasile Muraru si Maria Carneci au scapat de emotii... Castigatorul Next Star Romania a fost desemnat de "regele" fotbalului romanesc, Gica Hagi: Omaaaaar Arnouuuut! 

Vezi AICI cum a cantat Omar in marea finala Next Star!

În fiecare JOI vezi o nouă ediție "Next Star- sezonul 4 - în AVANPREMIERĂ de la 10:00 pe AntenaPlay și de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

O voce de înger, coborâtă pe Pământ! Diana a cântat MAGISTRAL și a câștigat ce-a de-a XI-a ediție ”Next Star”

acum 11 ore

A împlinit nouă ani în urmă cu puțin timp, însă Diana este un munte de talent și a dovedit din plin în această seară, la ”Next Star”.

STIRI

O voce de privighetoare! Ioana Sandru a cântat magistral, iar jurații au amuțit de emoție!

acum 14 ore

La doar 10 anișori, Ioana Sandru, care vine din Mateești, Vâlcea, poate fi mândră de ea. În această seară, ea a reușit să impresioneze jurații, grație glasului ei minunat.

STIRI

A cântat din toată inima și a fost SPECTACOL! Emilia Cruceru, fetița cu voce de înger, calcă pe urmele Deliei!

acum 14 ore

Are doar 12 ani, vine din Petrila și iubește muzica la nebunie. În această seară, la ”Next Star”, Emilia Cruceru a impresionat juriul.

STIRI

Răsturnare de situație incredibilă! Juriul de la „Next Star”, înlocuit

acum 16 ore

La „Next Star”, în ediţia din această seară, membrii juriului vor avea parte de o surpriză de proporţii atunci când vor intra în platou şi vor descoperi că scaunele lor sunt ocupate de alţi juraţi, iar nedumeriţi, îi vor cere socoteală lui Dan Negru. „Nu aveţi nicio idee despre ce este vorba, aşa-i?”, îi întreabă prezentatorul pe Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru care nu înţeleg ce se întâmplă.

STIRI

Răsturnare de situație la ”Next Star”! Reacțiile juraților după ce au fost înlocuiți din emisiune

acum 16 ore

Momente incredibile în această seară, la ”Next Star”. Ce-a de-a 11-a ediție a emisiunii a debutat cu o situație incredibilă.

Stiri