JOI, 27 IUNIE 2013

Omar, micutul libanez, a castigat marea finala Next Star!

Next Star, competitia celor mai talentati copii din Romania, si-a ales castigatorul…

Au fost zeci de momente frumoase, dar si clipe grele pentru juriu, care a fost nevoit sa aleaga intre sute de copii exeptionali.

Pana la urma, Connect-R, Lora, Pepe, Vasile Muraru si Maria Carneci au scapat de emotii... Castigatorul Next Star Romania a fost desemnat de "regele" fotbalului romanesc, Gica Hagi: Omaaaaar Arnouuuut! 

Vezi AICI cum a cantat Omar in marea finala Next Star!

În fiecare JOI, vezi cea mai nouă ediție "Next Star" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Punct ochit, punct lovit! Arisxandra Libantino a câștigat cea de-a noua ediție a emisiunii "Next Star"

acum 6 ore

După o seară de excepție și o competiție foarte strânsă, în care copiii s-au "bătut" în... talent, cel mai bun a ieșit învingător.

STIRI

Ce voce puternică! Arisxandra Libantino a impresionat cu talentul său

acum 6 ore

Chiar dacă are doar 12 ani și pare timidă, englezoaica Arisxandra Libantino a dominat scena, iar toată lumea a rămas cu ochii ațintiți asupra ei.

STIRI

Din Anglia, direct pe scena "Next Star"! Arisxandra Libantino a cucerit o lume întreagă

acum 6 ore

Competiție la cel mai înalt nivel! Show-ul "Next Star" nu are granițe, nu ține cont de etnie, rasă sau limbă și adună talentele de pretutindeni. Arisxandra Libantino este exemplul cel mai potrivit.

STIRI

Muzică pentru suflet! Larisa Carlugia, o mândruță din Gorj

acum 6 ore

Iubitorii de folclor sunt în extaz! Îmbrăcată în port popular, Larisa a cântat din tot sufletul și a transmis emoții greu de descris în cuvinte...

STIRI

Mică, mică, dar știe ce vrea! Larisa Carlugia are o listă cu 60 de dorințe

acum 6 ore

Inspirată de un film, Larisa și-a creat o listă cu cele mai mari dorințe pe care trebuie musai să le îndeplinească pe parcursul vieții. Printre altele, visează să devină cântăreață de muzică populară, să locuiască într-un castel și să aibă o fântână de ciocolată.

Stiri
Emisiuni