JOI, 27 IUNIE 2013

Omar, micutul libanez, a castigat marea finala Next Star!

Next Star, competitia celor mai talentati copii din Romania, si-a ales castigatorul…

Au fost zeci de momente frumoase, dar si clipe grele pentru juriu, care a fost nevoit sa aleaga intre sute de copii exeptionali.

Pana la urma, Connect-R, Lora, Pepe, Vasile Muraru si Maria Carneci au scapat de emotii... Castigatorul Next Star Romania a fost desemnat de "regele" fotbalului romanesc, Gica Hagi: Omaaaaar Arnouuuut! 

Vezi AICI cum a cantat Omar in marea finala Next Star!

În fiecare JOI, vezi cea mai nouă ediție "Next Star" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Matteo, nepotul cântăreței Titiana Mihali, vine cu familia din Maramureș, la “Next Star”

acum 3 zile

Joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, vine Matteo, un băiat de 13 ani, din Borșa, județul Maramureș, care cântă la saxofon. Copilul, care a învățat să cânte la diverse instrumente de la bunicul său, în vârstă de 94 de ani, se trage dintr-o familie de 16 artiști, una dintre mătușile sale fiind regretata cântăreață de muzică populară Titiana Mihali.

STIRI

Cei mai frumoși și talentați copii vin, joi, la “Next Star”

acum 3 zile

Copiii talentați ai României vin joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, pe scena de la “Next Star”. Unul dintre ei este Matteo, un puști de 13 ani, din Borșa, care cântă la saxofon. Copilul provine dintr-o familie de artiști din Maramureș, una dintre mătușile sale fiind regretata cântăreață de muzică populară Titiana Mihali.

STIRI

Connect-R, mărturisire în exclusivitate despre pasiunile sale! Te-ai gândit vreodată la aşa ceva?

acum 4 zile

Connect-R, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de joi, de la ora 20.30, în postura de jurat al talent-show-ului “Next Star”, are două mari “pasiuni” de timp liber și drum lung: jocul FIFA și cititul.

STIRI

O fetiță face îngerași din cenușă cu Dan Negru, joi, la “Next Star”

acum 4 zile

Joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, vine Alexandra, o fetiță de 6 ani, din Călărași, frumoasă ca un îngeraș, căreia îi place să cânte.

STIRI

Pe prima sa carte, „Cei trei muschetari”, Vasile Muraru a dat o oală de lapte

acum 9 zile

Vasile Muraru, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare seară de joi, în postura de jurat al talent show-ului “Next Star”, este un mare iubitor de carte.

X Factor


Te cunosc de undeva


ZU TV


Observator


AntenaStars


Stiri