JOI, 27 IUNIE 2013

Omar, micutul libanez, a castigat marea finala Next Star!

Next Star, competitia celor mai talentati copii din Romania, si-a ales castigatorul…

Au fost zeci de momente frumoase, dar si clipe grele pentru juriu, care a fost nevoit sa aleaga intre sute de copii exeptionali.

Pana la urma, Connect-R, Lora, Pepe, Vasile Muraru si Maria Carneci au scapat de emotii... Castigatorul Next Star Romania a fost desemnat de "regele" fotbalului romanesc, Gica Hagi: Omaaaaar Arnouuuut! 

Vezi AICI cum a cantat Omar in marea finala Next Star!

Vezi INTEGRAL prima editie din noul sezon "Next Star", doar pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Prima ediție „Next Star”, lider de audiență pe urban și național

acum 1 zile

Premiera noului sezon al emisiunii „Next Star” a fost lider de audiență pe urban și național.

STIRI

TALENT + SPECTACOL = FINALĂ! Robert Hu a câştigat prima ediție a celui de-al șaselea sezon ”Next Star”

acum 2 zile

Robert Hu este câştigătorul primei ediții a sezonului 6 ”Next Star”. Acum are 14 ani și e foarte aproape de centura neagră, iar ceea ce face e marea lui pasiune. Un pic speriați, jurații l-au întrebat timid ce a pregătit. Ei bine, cuvintele sunt de prisos!

STIRI

A cântat, ne-a încântat, iar apoi și-a regăsit familia. Andreea, un “Hello” al lui Adele… perfect!

acum 2 zile

Andreea are 14 ani, vine din Republica Moldova, iar visul ei este să devină o stea în muzică. Iubește să cânte și a adunat deja numeroase diplome și medalii de la concursuri de muzică din străinătate.

STIRI

Vorbește fără să-și miște buzele și i-a dat gata pe jurați. Ventrilocul Victor, moment de excepție cu păpușile Alina și Dorian

acum 2 zile

Victor Dumitru are opt ani, vine din București și i-a dat gata pe cei patru jurați. Se recomandă a fi ventriloc, adică practică ventrilocia. Ce? Cum ce? Arta de a vorbi fără să miști buzele.

STIRI

Hop și-așa, mândră-i Alexandra mea! Cea mai micuță concurentă a serii, un nou nume de trecut pe lista artiștilor de folclor din România

acum 2 zile

Cel mai micuț concurent din prima ediție a sezonului 6 se numește Alexandra Miclaus, are șapte ani, vine din Oradea și a venit pregătită să împresioneze juriul.

Stiri