VINERI, 10 MAI 2013

Peste un milion de romani au urmarit, joi seara, a patra editie Next Star, la Antena 1

Show-ul in care copiii sunt vedete, Next Star, transmis de Antena 1 in fiecare joi seara, a fost din nou lider de audienta in randul publicului care locuieste in mediul urban, dar si la nivel national.

Show-ul prezentat de Dan Negru si care ii are drept jurati pe Lora, Vasile Muraru, Maria Carneci, Pepe si Connect-R, a fost urmarit in medie de 764 000 de telespectatori care locuiesc in orase si de 1.233.000 de romani din targetul National.

In editia a patra, cea de joi seara (9 mai), juratii au apreciat evolutia unor copii extrem de talentati, care au cantat, au jucat teatru si au dansat.

In finala s-a calificat trupa “Dolls”, formata din trei fetite, care au starnit admiratia vedetelor din juriu cu o demonstratie de street-dance.
Varful de audienta al show-ului a fost atins la ora 22.18, cand la Antena 1 se uitau 1.983.000 telespectatori  la nivel National.

În fiecare JOI, vezi cea mai nouă ediție "Next Star" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Punct ochit, punct lovit! Arisxandra Libantino a câștigat cea de-a noua ediție a emisiunii "Next Star"

acum 6 ore

După o seară de excepție și o competiție foarte strânsă, în care copiii s-au "bătut" în... talent, cel mai bun a ieșit învingător.

STIRI

Ce voce puternică! Arisxandra Libantino a impresionat cu talentul său

acum 6 ore

Chiar dacă are doar 12 ani și pare timidă, englezoaica Arisxandra Libantino a dominat scena, iar toată lumea a rămas cu ochii ațintiți asupra ei.

STIRI

Din Anglia, direct pe scena "Next Star"! Arisxandra Libantino a cucerit o lume întreagă

acum 6 ore

Competiție la cel mai înalt nivel! Show-ul "Next Star" nu are granițe, nu ține cont de etnie, rasă sau limbă și adună talentele de pretutindeni. Arisxandra Libantino este exemplul cel mai potrivit.

STIRI

Muzică pentru suflet! Larisa Carlugia, o mândruță din Gorj

acum 6 ore

Iubitorii de folclor sunt în extaz! Îmbrăcată în port popular, Larisa a cântat din tot sufletul și a transmis emoții greu de descris în cuvinte...

STIRI

Mică, mică, dar știe ce vrea! Larisa Carlugia are o listă cu 60 de dorințe

acum 6 ore

Inspirată de un film, Larisa și-a creat o listă cu cele mai mari dorințe pe care trebuie musai să le îndeplinească pe parcursul vieții. Printre altele, visează să devină cântăreață de muzică populară, să locuiască într-un castel și să aibă o fântână de ciocolată.

Stiri
Emisiuni