JOI, 06 IUNIE 2013

Teodora Sava, fetita cu voce de inger, merge in finala NEXT STAR!

Atunci cand ai talent, varsta nu conteaza! Ne-a demonstrat-o Teodora Sava, 11 ani, din Piatra Neamt, care a interpretat o melodie pe cat de indragita, pe atat de dificila, Whitney Houston - "One Moment In Time"...

Emotii? Pe scena? Nici vorba... Desi altii tremura inca din culise, Teodora stie ce poate. In lumina reflectoarelor, in propria camera, pe strada, oriunde... Iar pentru asta merita apreciata si promovata.

Intra AICI si voteaza-ti concurentul preferat!

În fiecare JOI, vezi cea mai nouă ediție "Next Star" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Punct ochit, punct lovit! Arisxandra Libantino a câștigat cea de-a noua ediție a emisiunii "Next Star"

acum 10 ore

După o seară de excepție și o competiție foarte strânsă, în care copiii s-au "bătut" în... talent, cel mai bun a ieșit învingător.

STIRI

Ce voce puternică! Arisxandra Libantino a impresionat cu talentul său

acum 10 ore

Chiar dacă are doar 12 ani și pare timidă, englezoaica Arisxandra Libantino a dominat scena, iar toată lumea a rămas cu ochii ațintiți asupra ei.

STIRI

Din Anglia, direct pe scena "Next Star"! Arisxandra Libantino a cucerit o lume întreagă

acum 10 ore

Competiție la cel mai înalt nivel! Show-ul "Next Star" nu are granițe, nu ține cont de etnie, rasă sau limbă și adună talentele de pretutindeni. Arisxandra Libantino este exemplul cel mai potrivit.

STIRI

Muzică pentru suflet! Larisa Carlugia, o mândruță din Gorj

acum 10 ore

Iubitorii de folclor sunt în extaz! Îmbrăcată în port popular, Larisa a cântat din tot sufletul și a transmis emoții greu de descris în cuvinte...

STIRI

Mică, mică, dar știe ce vrea! Larisa Carlugia are o listă cu 60 de dorințe

acum 11 ore

Inspirată de un film, Larisa și-a creat o listă cu cele mai mari dorințe pe care trebuie musai să le îndeplinească pe parcursul vieții. Printre altele, visează să devină cântăreață de muzică populară, să locuiască într-un castel și să aibă o fântână de ciocolată.

Stiri
Emisiuni