JOI, 06 IUNIE 2013

Teodora Sava, fetita cu voce de inger, merge in finala NEXT STAR!

Atunci cand ai talent, varsta nu conteaza! Ne-a demonstrat-o Teodora Sava, 11 ani, din Piatra Neamt, care a interpretat o melodie pe cat de indragita, pe atat de dificila, Whitney Houston - "One Moment In Time"...

Emotii? Pe scena? Nici vorba... Desi altii tremura inca din culise, Teodora stie ce poate. In lumina reflectoarelor, in propria camera, pe strada, oriunde... Iar pentru asta merita apreciata si promovata.

Intra AICI si voteaza-ti concurentul preferat!

Vezi INTEGRAL prima editie din noul sezon "Next Star", doar pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Prima ediție „Next Star”, lider de audiență pe urban și național

acum 1 zile

Premiera noului sezon al emisiunii „Next Star” a fost lider de audiență pe urban și național.

STIRI

TALENT + SPECTACOL = FINALĂ! Robert Hu a câştigat prima ediție a celui de-al șaselea sezon ”Next Star”

acum 2 zile

Robert Hu este câştigătorul primei ediții a sezonului 6 ”Next Star”. Acum are 14 ani și e foarte aproape de centura neagră, iar ceea ce face e marea lui pasiune. Un pic speriați, jurații l-au întrebat timid ce a pregătit. Ei bine, cuvintele sunt de prisos!

STIRI

A cântat, ne-a încântat, iar apoi și-a regăsit familia. Andreea, un “Hello” al lui Adele… perfect!

acum 2 zile

Andreea are 14 ani, vine din Republica Moldova, iar visul ei este să devină o stea în muzică. Iubește să cânte și a adunat deja numeroase diplome și medalii de la concursuri de muzică din străinătate.

STIRI

Vorbește fără să-și miște buzele și i-a dat gata pe jurați. Ventrilocul Victor, moment de excepție cu păpușile Alina și Dorian

acum 2 zile

Victor Dumitru are opt ani, vine din București și i-a dat gata pe cei patru jurați. Se recomandă a fi ventriloc, adică practică ventrilocia. Ce? Cum ce? Arta de a vorbi fără să miști buzele.

STIRI

Hop și-așa, mândră-i Alexandra mea! Cea mai micuță concurentă a serii, un nou nume de trecut pe lista artiștilor de folclor din România

acum 2 zile

Cel mai micuț concurent din prima ediție a sezonului 6 se numește Alexandra Miclaus, are șapte ani, vine din Oradea și a venit pregătită să împresioneze juriul.

Stiri