MARTI, 19 NOIEMBRIE 2013

Urmarea emisiunii “Next Star”: sute de copii s-au inscris la cercurile de teatru din intreaga tara

Saptamanile trecute, actorul Vasile Muraru, a facut un tur al oraselor din Romania pentru filmari ale show-ului “Next Star”, emisiune difuzata de ANTENA 1, joi, de la ora 20.30. Juratul de la “Next Star” a fost  placut surprins de primirea facuta de catre localnici, dar si de faptul ca romanii indragesc atat de mult emisiunea celor mai mici talente din Romania.

Actorul  a descoperit cu uimire ca toate locurile  cercurilor  de teatru din aceste mici orasele de provincie sunt ocupate. Ba mai mult, la cerearea copiilor, locurile s-au suplimentat considerabil.

“M-am bucurat sa constat ca in urma emisiunii Next Star si  a  numerelor de teatru prezentate de catre concurenti alaturi de mari actori ai scenei romanesti, in show-ul nostru,  tinerii se indreapta spre teatru. Numai la cercul de teatru din Dragasani sunt  400 de copii inscrisi si 600 la cel din Valcea. Si aceste orase sunt doar cateva din Romania. Va dati seama ce inseamna asta? O  noua generatie de mari actori”, declara actorul.

În 16 SEPTEMBRIE, vezi MAREA PREMIERĂ "Next Star" sezonul 4 - de la 20:30 la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

În această seară la „Next Star” o concurentă o întreabă pe Elena Gheorghe cât câștigă lunar

acum 13 ore

Aflată în platoul emisiunii, unde vine pentru a susține o concurentă aspirantă la titlul de „Next Star” și la premiul de 20.000 de euro, Elena Gheorghe are parte de o întrebare la care sigur nu s-ar fi așteptat din partea unei puștoaice: cât câștigă lunar?

STIRI

Diandra Bancu a câștigat prima ediție a noului sezon Next Star!

acum 16 ore

Diandra Bancu i-a cucerit pe jurați cu vocea ei de aur!

STIRI

Câtă ENERGIE! Denisa Șerban a făcut un show demn de Broadway!

acum 17 ore

Denisa Șerban este un bulgăre de energie! Are 10 ani, însă aspiră la o carieră în jurnalism. Bineînțeles, nu ignoră celălalt mare talent al ei: vocea!

STIRI

Poartă cu mândrie costumul popular! Alexandru Rus iubește muzica populară românească

acum 17 ore

La 13 ani, cei mai mulți copii au ca pasiuni muzica dance, pop sau rock. Alexandru Rus este deosebit. El iubește muzica populară și o interpretează cu o dragoste de nemărginit!

STIRI

Irina Gherasim, micuța actriță de la Next Star! A jucat alături de juratul TCDU, Aurelian Temișan

acum 17 ore

Irina Gherasim are doar cinci ani, însă viitorul ei se arată foarte bine. Asta pentru că este extrem de talentată.

Stiri
Emisiuni