Antena Căutare

Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis

Bogdana a scris un mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce i-a transmis.

Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis Galerie
Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis | antena 1

Bogdana a ținut să-i scrie un mesaj inedit Ioanei de ziua ei, pe Instagram. Ce i-a transmis.

Bogdana, mesaj emoționant pentru Ioana de ziua ei. Ce i-a scris fosta concurentă de la Mireasa

Iată ce i-a scris Bogdana Ioanei pe Instagram, alături de o fotografie cu ele două:

„La mulți ani plini de realizări, sănătate și iubire. Ești un om minunat, să rămâi neschimbată. Te pup și te îmbrățișez cu mult drag. Miss You!”, a scris Bogdana pe Instagram.

Acest gest simplu, dar profund, a evidențiat legăturile puternice care se formează între concurenții din cadrul emisiunii și a oferit o perspectivă umană asupra relațiilor din spatele camerelor de filmat. Deși telespectatorii au fost martori la conflicte și momente tensionate între personaje, urarea Bogdanei a ilustrat că, în realitate, există și conexiuni autentice și afecțiune între aceștia.

Faptul că Bogdana a ales să-și exprime prietenia față de Ioana într-un mod atât de deschis și sincer a fost remarcat și apreciat de către fanii emisiunii.

Această urare de ziua de naștere este un exemplu elocvent al faptului că, în ciuda competiției și a tensiunilor din cadrul show-ului, relațiile umane autentice pot înflori și pot fi menținute în afara ecranului. Ea demonstrează că, chiar și într-un mediu atât de competitiv există loc pentru empatie, înțelegere și sprijin reciproc între colegi.

Citește și: Ce mai fac câștigătorii Mireasa sezonul 8. Declarația de dragoste pe care Ioana i-a făcut-o lui Marius pe internet. Cum s-au pozat

Marius și Ioana au câștigat sezonul 8 Mireasa

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, cinci cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa - Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da” hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023. Dintre cele cinci cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa”, precum și cecul de 40.000 de Euro. Publicul Mireasa a avut la dispoziție 12 zile pentru a vota cuplul favorit, atât prin SMS, cât şi pe platforma mireasa.a1.ro și prin intermediul aplicației Antena 1.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Madi aruncă bomba! Spune că Marius și una dintre fete se cunosc din afara casei: ”E îndrăgostită de el”

Clasamentul făcut public de gazda reality show-ului Mireasa, Simona Gherghe, a arătat astfel:

Locul 5 - Bogdana și Liviu
Locul 4 - Bianca și Robert
Locul 3 - Madi și Sergiu
Locul 2 - Ana și Daniel
Locul 1 - Ioana și Marius

La finalul unei zile încărcate de emoţie, Ioana şi Marius pot spune că şi-au împlinit un vis: „Dragostea învinge mereu”, a exclamat tânărul după ce a aflat că el și soția sa au câștigat sezonul opt al reality show-ului Mireasa. Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

Ioana și Marius sunt ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius. Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023 și au și câștigat competiția.

Cât de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poză după antrenamentul din sală. Cum arată acum... Mireasa, sezon 7. Daiana este însărcinată. Tânăra a făcut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mândrim cu tin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x