Antena Căutare

Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis

Bogdana a scris un mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce i-a transmis.

Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis Galerie
Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis | antena 1

Bogdana a ținut să-i scrie un mesaj inedit Ioanei de ziua ei, pe Instagram. Ce i-a transmis.

Bogdana, mesaj emoționant pentru Ioana de ziua ei. Ce i-a scris fosta concurentă de la Mireasa

Iată ce i-a scris Bogdana Ioanei pe Instagram, alături de o fotografie cu ele două:

„La mulți ani plini de realizări, sănătate și iubire. Ești un om minunat, să rămâi neschimbată. Te pup și te îmbrățișez cu mult drag. Miss You!”, a scris Bogdana pe Instagram.

Acest gest simplu, dar profund, a evidențiat legăturile puternice care se formează între concurenții din cadrul emisiunii și a oferit o perspectivă umană asupra relațiilor din spatele camerelor de filmat. Deși telespectatorii au fost martori la conflicte și momente tensionate între personaje, urarea Bogdanei a ilustrat că, în realitate, există și conexiuni autentice și afecțiune între aceștia.

Faptul că Bogdana a ales să-și exprime prietenia față de Ioana într-un mod atât de deschis și sincer a fost remarcat și apreciat de către fanii emisiunii.

Această urare de ziua de naștere este un exemplu elocvent al faptului că, în ciuda competiției și a tensiunilor din cadrul show-ului, relațiile umane autentice pot înflori și pot fi menținute în afara ecranului. Ea demonstrează că, chiar și într-un mediu atât de competitiv există loc pentru empatie, înțelegere și sprijin reciproc între colegi.

Citește și: Ce mai fac câștigătorii Mireasa sezonul 8. Declarația de dragoste pe care Ioana i-a făcut-o lui Marius pe internet. Cum s-au pozat

Marius și Ioana au câștigat sezonul 8 Mireasa

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, cinci cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa - Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da” hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023. Dintre cele cinci cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa”, precum și cecul de 40.000 de Euro. Publicul Mireasa a avut la dispoziție 12 zile pentru a vota cuplul favorit, atât prin SMS, cât şi pe platforma mireasa.a1.ro și prin intermediul aplicației Antena 1.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Madi aruncă bomba! Spune că Marius și una dintre fete se cunosc din afara casei: ”E îndrăgostită de el”

Clasamentul făcut public de gazda reality show-ului Mireasa, Simona Gherghe, a arătat astfel:

Locul 5 - Bogdana și Liviu
Locul 4 - Bianca și Robert
Locul 3 - Madi și Sergiu
Locul 2 - Ana și Daniel
Locul 1 - Ioana și Marius

La finalul unei zile încărcate de emoţie, Ioana şi Marius pot spune că şi-au împlinit un vis: „Dragostea învinge mereu”, a exclamat tânărul după ce a aflat că el și soția sa au câștigat sezonul opt al reality show-ului Mireasa. Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

Ioana și Marius sunt ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius. Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023 și au și câștigat competiția.

Cât de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poză după antrenamentul din sală. Cum arată acum... Mireasa, sezon 7. Daiana este însărcinată. Tânăra a făcut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mândrim cu tin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x