Antena Căutare

Adrian Nastase va sta cu sapte zile mai putin in inchisoare, perioada in care a stat in spital

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, miercuri, ca cele sapte zile petrecute de Adrian Nastase in Spitalul Floreasca inainte de a fi incarcerat sa fie scazute din condamnarea la doi ani de inchisoare primita in dosarul "Trofeul calitatii".

Principalul argument pe care avocatii lui Adrian Nastase l-au adus in fata magistratilor a fost acela ca, in timpul spitalizarii, acesta a fost tinut sub paza de trei ofiteri.

Un alt argument este acela ca Nastase si-a inceput executarea efectiva a pedepsei in momentul in care politistii i-au inmanat mandatul la domiciliu.

Pe 20 iunie, fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii".

Sursa: Antena3

Victor Ponta: "Stiu la cine s-a gandit Basescu ca premier, dar Rus, Maior, Dragnea si Tariceanu nu vor accepta"... Profilul premierului dorit de Traian Basescu: proeuropen si proatlantist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x